Підйомні ворота
Підйомні ворота Львів

Розрізняють два основних типи підйомних воріт: рулонний і секційний. Рулонні ворота являють собою полотно, намотується на вал восьмикутної форми. При цьому саме полотно повністю ховається в спеціальний короб, що кріпиться над дверима прорізу. Це один з найпростіших і економічних варіантів підйомних воріт, який користується популярністю вже не одне десятиліття.
Секційні ж ворота Львів складаються зі спеціальних сендвіч-панелей, які рухаються по металевим рейкам. При відкритті воріт, полотно піднімається вгору і фіксується на певній висоті. Ця система ідеально підходить для промислових цілей, але також використовується для облаштування гаражів в приватних домоволодіннях.
 
Підйомні ворота для в'їзду на приватну територію або промзону

Установка підйомних воріт промислової модифікації можлива за умови наявності повноцінного дверного отвору. Рулонні ворота монтуються всередину нього або на верхню частину. Також, якщо потрібно, самі ворота можуть стати перемичкою, зберігаючи при цьому всі свої технічні характеристики. Вони будуть актуальні в разі відсутності місця для побудови класичних стулчастих або воріт.
Установка секційних воріт можлива тільки на в'їздах, обладнаних повноцінним навісом або козирком. Для цього він повинен являти собою цільну металеву зварену конструкцію, здатну витримати серйозне навантаження.
 
Підйомні ворота для в'їзду в приватний будинок у Львові



Цей вид воріт завоював серця домовласників, виключно через свою простоту і функціональності. Підйомні механізми давно стали прекрасною альтернативою класичним розпашним, так як дозволяють істотно заощадити корисний простір двору і використовувати його більш раціонально.
Секційні підйомні ворота (Львів) для приватних гаражів з легкістю справляються з питаннями термо- і звукоізоляції, а також захисту від проникнення злодіїв. Укомплектовані автоматичною системою підйому, дають можливість відкривати ворота, не виходячи з транспортного засобу. При бажанні клієнта, ворота можуть бути додатково доукомплектовані дверима. Завдяки різноманітності колірних рішень і фактур, такі ворота доповнять і прикрасять будь-який, навіть найвишуканіший фасад будівлі.
 
Панорамні ворота для промислових об'єктів


Найчастіше цей тип воріт використовується для комерційних і виробничих цілей, коли необхідно не просто закрити вхід, але також забезпечити збереження продукції і обладнання. Від побутових вони відрізняються, в першу чергу, габаритами, міцністю, оснащенням, а також ресурсом безремонтної експлуатації вузлів і механізмів. Це обумовлено тим, що в середньому ворота навіть невеликої автомайстерні відкриваються в кілька разів частіше, ніж в звичайному гаражі на одну машину.
Додатково промислові варіанти можуть оснащуватися дверима і можливістю їх аварійного відкриття, а також прозорими вставками, що імітують вікна. Монтаж же підйомних воріт зазвичай здійснюється на посилених напрямних, що гарантує безпеку і тривалий термін служби. При відкритті полотно, за бажанням замовника і з урахуванням технічних особливостей приміщення, може розміщуватися під певним кутом або строго вертикально.
 
Ворота з функцією автоматичного підйому

При бажанні клієнта, на секційні та ролетні ворота можна встановити систему автоматизованого підйому, що зробить їх експлуатацію більш простою і комфортною. При цьому, потрібно враховувати, що автоматизувати вже готові об'єкти досить складно і витратно, тому рекомендується задуматися про цю опції на стадії проектування.
Система автоматичного підйому полотна найчастіше використовується в промислових цілях, так як вона суттєво економить час, як персоналу, так і водіїв, котрі в'їжджають або виїжджають, що дає можливість підвищити ефективність роботи підприємства.
Наші клієнти: ОРСП «Шувар» ТОВ «Ілта-Львів» ПАТ «Концерн-електрон» ЛФ ВАТ «Концерн ГАЛНАФТОГАЗ» СТО ТОВ «Сканія-Львів» ТОВ СУКП «Росан» ДП «Ен Джі Метал Україна» ЗАТ «Львівський автомобільний завод»