Автоматичні гаражні ворота у Львові
Автоматичні ворота

Автоматичні гаражні ворота у Львові, з недавніх пір, стали прекрасною альтернативою простим базовим конструкціям, так як вони мають ряд переваг, в порівнянні зі звичайними моделями. Можна виділити ряд позитивних характеристик воріт з автоматикою:
• Високий рівень безпеки і захисту майна;
• Можливість відкривати ворота, не виходячи з машини;
 
Компанія «МС Україна» пропонує своїм клієнтам надійні і прості в експлуатації ворота для гаража за доступною ціною у Львові і Львівській області і Україні. Ми забезпечуємо повний спектр послуг, починаючи від допомоги у виборі оптимального варіанту і розробки індивідуального проекту, закінчуючи установкою, післягарантійним ремонтом і обслуговуванням.
Наша компанія протягом останнього десятиліття виготовила кілька тисяч воріт різних видів, розмірів і конфігурацій. Ми дорожимо своєю репутацією, тому пропонуємо своїм клієнтам тільки якісні матеріали, а також висококваліфікованих майстрів з установки і ремонту підйомних воріт.
У нашому величезному каталозі можна знайти, як ультрасучасні моделі в стилі хай-тек, так і класичні моделі воріт з автоматичним підйомом полотна за доступною ціною. Їх вартість може коливатися в залежності від ряду факторів: конфігурації, розмірів, матеріалів, моделі, видів вузлів автоматики, що використовуватимуться. Дізнатися точну вартість обраних воріт, можна зателефонувавши за контактними номерами. Наші менеджери з радістю дадуть відповідь на всі ваші питання і допоможуть оформити замовлення.
 
Автоматичні ворота (секційні, ролетні, відкатні, розпашні і металеві) відмінно підійдуть людям, які цінують свій час, так як для їх відкриття навіть не потрібно виходити з машини. Одним натисканням кнопки створки швидко, плавно і безшумно відкриваються, що дає можливість заощадити час.
Якість матеріалів забезпечує не тільки високу міцність і захист від можливого взлому, але і тривалу безремонтну експлуатацію. Також, практично всі, автоматичні ворота оснащуються системою захисту від випадкового опускання полотна, що гарантує безпеку під час їх використання.

Види автоматичних воріт
Виходячи зі сфери застосування, фахівці розрізняють кілька основних типів автоматичних воріт:
• Промислового призначення. Найчастіше застосовуються на виробництвах і в організаціях, де потрібна висока ступінь автоматизації процесів, а також надійний захист майна компанії;
• Гаражні ворота. Використовуються в приватних домоволодіннях для захисту в'їзду в гараж або інші приміщення. Мають високу універсальність відносно невеликої ціни;
• В'їздні ворота. Оптимальний спосіб зберегти своє житло від проникнення сторонніх осіб. Вони поєднують в собі високий рівень безпеки і прекрасний дизайн, який впишеться в будь-який стиль інтер'єру.

Вибір автоматичних воріт (купити у Львові)
Перед замовленням воріт з автоматичною системою підйому полотна, варто розібратися, яка саме модель потрібна в кожному конкретному випадку. У нашому каталозі представлені різні види воріт: рулонні, секційні і розпашні конструкції. Кожна з них має ряд своїх переваг.
Наприклад, відкатні гаражні ворота найчастіше використовують на невеликих територіях з метою заощадити максимум корисного простору. Секційні ж ідеально підходять для облаштування гаража, так як мають високий рівень безпеки та захисту від злому. Це один із самих бюджетних варіантів, який по кишені практично всім домовласникам. Рулонні ворота Львів чудово зарекомендували себе в промисловому секторі, з огляду на те, що забезпечують високий рівень захисту при найбільш раціональному використанні корисної площі.

Якщо Ви не впевнені і Вам потрібна допомога у виборі воріт, ми завжди раді і готові домогти цінною порадою!
Наші клієнти: ОРСП «Шувар» ТОВ «Ілта-Львів» ПАТ «Концерн-електрон» ЛФ ВАТ «Концерн ГАЛНАФТОГАЗ» СТО ТОВ «Сканія-Львів» ТОВ СУКП «Росан» ДП «Ен Джі Метал Україна» ЗАТ «Львівський автомобільний завод»