Автоматичні шлагбауми (Львів)
Купити автоматичні шлагбауми у Львові
Шлагбаум - це один з самих популярних і ефективних методів обмеження проїзду на промислову або приватну територію. Його конструкція максимально проста і складається з двох базових елементів: тумби, до якої кріпиться редуктор, і механізму, що рухається - стріли.

Типи шлагбаумів
Компанія «МС Україна» пропонує своїм клієнтам такі різновиди шлагбаумів:
• Електромеханічні. Користуються найбільшою популярністю на ринку завдяки своїй простоті в експлуатації і обслуговуванні, а також відносно невисокій ціні;
• Гідравлічні. В основному застосовуються на об'єктах з великим потоком руху. Але варто враховувати, що такі шлагбауми Львів вимагають регулярного технічного обслуговування.
 
Управління шлагбаумом
Безпосередній підйом і опускання шлагбаума здійснюється за допомогою панелі управління, що знаходиться на охоронному пості. Також можливий контроль конструкції за допомогою радіо-пульта. У цьому випадку на автоматичний шлагбаум встановлюється приймальний пристрій, який керує редуктором. Для того щоб підняти стрілу, оператор натискає тумблер на індивідуальному пульті контролю.
Останнім часом великої популярності набуло управління шлагбаумом за допомогою системної панелі контролю доступом. В цьому випадку шлагбаум являє собою охоронну систему, регулюючу в'їзд і виїзд автотранспорту з території об'єкта. На практиці це здійснюється наступним чином: відвідувач сканує особисту карту доступу на магнітному рідері і якщо доступ для неї дозволений - піднімається стріла шлагбаума.
 
Підключення та установка
Всі перераховані вище види конструкцій вимагають підключення до мережі електроживлення, яке здійснюється такими методами:
• Прокладка кабелю, захованого всередину гофро-труби по стіні будівлі або по повітрю;
• Проведення кабелю «прихованим способом» в землі, асфальтовому покритті або штукатурці.
 
Купити шлагбаум у Львові
Компанія «МС Україна» пропонує один найширших асортиментів автоматичних шлагбаумів з виготовленням і доставкою по Львову, Львівській області та Україні за ціною нижче середньоринкової. Для постійних і оптових клієнтів існує гнучка система бонусів і знижок.
Вже більше десяти років ми виконуємо установку загороджувальних конструкцій у Львові і його області. Завдяки колосальному накопиченому досвіду, ми можемо ручатися за якість продукції, що виробляється, продається і монтується нами. Також ми пропонуємо своїм клієнтам придбати додаткове обладнання (приймачі, пульти дистанційного керування, антени).
 
Встановлення автоматичних шлагбаумів
Варто враховувати, що установка шлагбаума, при всій своїй уявній простоті, вимагає залучення вузькоспеціалізованих майстрів, так як некоректний монтаж може викликати збої в роботі. При покупці обраної конструкції слід вимагати сертифікати якості та відповідності на даний вид механізму, так як недобросовісні продавці часто реалізують дешеві підробки за ціною оригіналу.
Також, щоб уникнути передчасних поломок рекомендується після установки шлагбаума провести з працівниками роз'яснювальну роботу щодо особливостей експлуатації даної конструкції.
Купити шлагбауми Львів різних моделей, а також інші загороджувальні конструкції можна через дзвінок нашим менеджерам. Для цього необхідно подзвонити по одному з контактних номерів або залишити заявку через форму на сайті і ми зв'яжемося з вами протягом декількох хвилин.
Наші клієнти: ОРСП «Шувар» ТОВ «Ілта-Львів» ПАТ «Концерн-електрон» ЛФ ВАТ «Концерн ГАЛНАФТОГАЗ» СТО ТОВ «Сканія-Львів» ТОВ СУКП «Росан» ДП «Ен Джі Метал Україна» ЗАТ «Львівський автомобільний завод»